2dl víz, 25 dkg cukor, 1 vaníliás cukor, 25 dkg margarin, 25 dkg tejpor, 25 dkg kókusz
Készítés:
A vízben felfőzzük a cukrot, hozzáadjuk a vaníliás cukrot, és a margarint. Ha bugyog, lekapcsoljuk, és elkeverjük benne a tejport és a kókuszt. Fél napot hűtőben tároljuk, majd golyókat formálunk belőle és kókuszba forgatjuk. A közepébe mandulát is tehetünk! Sőt már láttam ilyen mini félkör alakú ostyalapokat is. Azt is megtölthetjük a krémmel, abba a mandula vagy meggy, majd két ilyen félkör ostyát összetapasztunk, pont mint a valódi raffaellonál. Majd még egy kevés masszát teszünk köré, és így forgatjuk kókuszba.
A vízben felfőzzük a cukrot, hozzáadjuk a vaníliás cukrot, és a margarint. Ha bugyog, lekapcsoljuk, és elkeverjük benne a tejport és a kókuszt. Fél napot hűtőben tároljuk, majd golyókat formálunk belőle és kókuszba forgatjuk. A közepébe mandulát is tehetünk! Sőt már láttam ilyen mini félkör alakú ostyalapokat is. Azt is megtölthetjük a krémmel, abba a mandula vagy meggy, majd két ilyen félkör ostyát összetapasztunk, pont mint a valódi raffaellonál. Majd még egy kevés masszát teszünk köré, és így forgatjuk kókuszba.
1 megjegyzés:
Szia. Megkérdezhetem, hogy hol lehet kapni olyan félkör alakú ostyát? Niki
Megjegyzés küldése