Hozzávaló:
csirkecomb, só, grillfűszer, olaj, méz, mustár
Készítés:
A csirkecombokat (a bőrt rajta szoktam hagyni) besózom, befűszerezem ízlés szerint, majd tepsibe teszem, pici olajat öntök alá, és fólia alatt sütöm, hogy puha legyen a hús, majd leveszem a fóliát, és pirítom (mintha sima sült csirkét csinálnék) Addig gázon kislábasban összemelegítek 1:1 arányban mézet és mustárt. Mikor már majdnem kész a csirke, kihúzom a sütőből, lekenem ezzel a mézes mustárral, és ezt még rápirítom. Rízzsel, krumplival, csak salátával tálalom, ki hogy szereti.
csirkecomb, só, grillfűszer, olaj, méz, mustár
Készítés:
A csirkecombokat (a bőrt rajta szoktam hagyni) besózom, befűszerezem ízlés szerint, majd tepsibe teszem, pici olajat öntök alá, és fólia alatt sütöm, hogy puha legyen a hús, majd leveszem a fóliát, és pirítom (mintha sima sült csirkét csinálnék) Addig gázon kislábasban összemelegítek 1:1 arányban mézet és mustárt. Mikor már majdnem kész a csirke, kihúzom a sütőből, lekenem ezzel a mézes mustárral, és ezt még rápirítom. Rízzsel, krumplival, csak salátával tálalom, ki hogy szereti.
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése