RSS

Pages

2011. február 12., szombat

Magyaros vagy más néven lecsós szelet

Nagyon egyszerű ezt az ízletes főételt elkészíteni. .


Hozzávalók:
Lecsó (lehet frissen készített, de fagyasztott, vagy üvegben eltett is)
Sertés karaj szeletek
Krumpli
olaj

Elkészítés:
Elkészítjük a lecsót. Ha már van készen, akkor csak fel kell melegíteni. Majd a hússzeleteket besózzuk, plusz én szórtam rá még magyaros fűszerkeveréket. Kevés olajon puhára és pirosra sütjük. Lehet grillezni is akár. Majd a meghámozott krumplit karikára vágjuk, és bő olajban kisütjük mint egy sima sültkrumplit. Végezetül tálaláskor összekeverjük a sültkrumpli szeleteket a forró lecsóval. Azért csak tálaláskor, mert így kellően ropogós marad a krumpli. Kitesszük a tányérra a sült hússzeleteket, majd mint egy köret, mellé vagy rá halmozzuk az ízletes lecsós krumplit!
Jó étvágyat!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése