RSS

Pages

2010. december 5., vasárnap

Virslis roló

Nagyon könnyen elkészíthető, ízletes vendégváró.

Hozzávalók:
30dkg liszt
20dkg margarin
2dl tejföl
1 csapott evőkanál só
virsli (nyersen)

Készítés:
A hozzávalókat összedolgozzuk, majd 2 órán át hűtőben pihentetjük (minimum 2 óra...de a hűtőben maradhat egy egész éjszakára is). Majd vékonyra nyújtjuk, és 2cm széles csíkokra vágjuk. Majd a virslire csavarjuk a tésztát. Előtte "különlegessé" tehetjük, ha a virslit a tésztába tekerés előtt megkenjük ketchuppal vagy mustárral. A felcsavarás után tojással lekenjük, sütőpapírra helyezzük és előmelegített sütőben megsütjük. Amint szép aranybarnára sül, már fogyasztható is. Melegen a legfinomabb!


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése